The New Fox and Hound

Ние предлагаме уютна обстановка с великолепно меню и пъстра палитра от напитки, както повелява традицията на английския пъб. Нашата цел е всеки наш гост да бъде посрещнат като у дома и да бъде изпратен като приятел, който нямаме търпение да се върне!

The New Fox and Hound се отличава със страхотни предложения в своето меню. Любителите на месните ястия ще останат очаровани от нашите специалитети като телешки стек и овчарски пай, а защо не и традиционни английски бургери? Вегетарианците също няма да останат разочаровани от богатата ни селекция от безмесни ястия и нетрадиционни салати.

В топлите сезони ви предлагаме и възможността да се насладите на нашата лятна градина – чудесен избор да избягате от жегата с халба студена жива бира. Разположена в сърцето на града, градината ни предлага неповторимо бохемско изживяване!

На удобно място

The new Fox and Hound се намира в центъра на София на улица „Ангел Кънчев“, което го прави лесно достъпно и често посещавано, както и предпочитан избор за фирмени събития или големи компании.

В духа на английския пъб заведението предлага както възможност да се възползвате от обедното меню набързо в обедната почивка, така и да се отдадете на почивка и забавление след работното време.

Гледайте с приятели

Характерната енергична среда на този тип ресторанти по света е перфектен избор за гледане на мачове от Английска висша лига и Шампионска лига, а и на други вълнуващи спортни събития.

Всяко значимо спортно събитие се излъчва при нас, затова ако се чудите къде да гледате с приятелите следващия мач, заповядайте при нас! Погрижили сме се и за това всеки желаещ да може да следи резултата, независимо къде е седнал!